Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Stem op verpleegkundige app en tablet voor Computable Awards

Wordt de verpleegkundige app en tablet die Meander in samenwerking met Dell heeft ontwikkeld, het ICT project van het jaar in de zorg? Tot en met 12 oktober 2015 kunt u uw stem uitbrengen de Computable Awards.

 

Computable reikt 3 november 2015 voor de tiende keer de Computable Awards uit. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. De verpleegkundige app en tablet die Meander in samenwerking met Dell heeft ontwikkeld, zijn één van de vijf genomineerde ICT projecten in de zorg voor de Computable Awards.


Uit de partijen die zijn voorgedragen heeft de onafhankelijke vakjury voor elke award vijf genomineerden geselecteerd. Het aantal keren dat een partij werd voorgedragen voor een nominatie speelde geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in november ontvangt.

 

Je kunt je stem uitbrengen tot en met 12 oktober 2015.

Breng je stem uit op http://www2.computable.nl/computableawards/stem/

 

Lees meer over de verpleegkundige app en tablets in Meander

 

Informatie bijgewerkt: 5 June 2015