Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

18 maart verkiezingen | Stembureau in Meander Medisch Centrum

Op woensdag 18 maart 2015 zijn er weer verkiezingen in Nederland. Dan worden de leden van de Provinciale Staten én de leden van het algemeen bestuur van de waterschappen gekozen. Dit jaar kunnen mensen voor het eerst stemmen in Meander Medisch Centrum aan de Maatweg 3 in Amersfoort. Handig voor patiënten, bezoekers en omwonenden van het ziekenhuis.

 

Inwoners Amersfoort

Inwoners van Amersfoort kunnen op vertoon van hun stempas en legitimatie hun stem uitbrengen in Meander Medisch Centrum. Het stembureau komt in de Laan, naast het filiaal van Oudshoorn Bloemen en is geopend van 7.30 uur tot 21.00 uur.

Woonachtig buiten Amersfoort

In Meander kan alleen voor de Provinciale Staten Utrecht en het Waterschap Vallei en Veluwe worden gestemd. Mensen die niet in Amersfoort wonen, maar wel hun stem voor de Provinciale Staten Utrecht en het Waterschap Vallei en Veluwe kunnen uitbrengen, kunnen ook stemmen in het Amersfoortse ziekenhuis.  Laat de stempas in de eigen woongemeente omzetten in een kiezerspas. Controleer goed voor welk waterschap en welke provincie gestemd mag worden. Inwoners van de provincie Gelderland kunnen niet in Amersfoort (provincie Utrecht) stemmen. Let ook de grenzen van het waterschap. Meer informatie over de verkiezingen: www.amersfoort.nl/verkiezingen.

Adres stembureau Meander Medisch Centrum:

Maatweg 3 in Amersfoort

 

Informatie bijgewerkt: 4 March 2015