Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Sportarts Huib Plemper opleider van het jaar

Meander Medisch Centrum is er trots op dat tijdens het Sportmedisch Wetenschappelijk jaarcongres op 26 november Huib Plemper (hoofdopleider sportgeneeskunde) is uitgeroepen tot beste Hoofdopleider in de Sportgeneeskunde van het jaar 2015. Hij heeft deze prijs opgedragen aan de gehele opleidingsgroep Sportgeneeskunde, want “opleiden doen we met z’n allen!” aldus Huib Plemper. Tot de opleidingsgroep Sportgeneeskunde van Meander behoren ook de secties cardiologie en orthopedie.

 

Op 26 en 27 november organiseerde de Vereniging voor Sportgeneeskunde het jaarlijkse Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres. Het congres vormt een multidisciplinaire ontmoetingsplaats waar onderzoekers, zorgverleners en professionals binnen de sportgezondheidszorg met elkaar van gedachten wisselen. Tevens worden er prijzen uitgereikt, onder andere voor wetenschappelijk onderzoek en opleiden van nieuwe sportartsen.

 

Eén van de sprekers was dr. Arend Mosterd, cardioloog in Meander Medisch Centrum. Zijn presentatie had als titel: Cardiale CT bij sporters: het einde van de ergometrie?

Informatie bijgewerkt: 14 December 2015