Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

RaarMaarWaar kinderfestival

Meander Medisch Centrum organiseert het gratis RaarMaarWaar wetenschapsfestival voor kinderen van 4-12 jaar. Tussen 13.00 en 17.00 uur zijn zij met ouders/verzorgers welkom om van alles te onder-zoeken, te vragen en te ontdekken over het lichaam.

 

Hoe verzorg je een baby in de couveuse? Kun je bacteriën zien? Hoe oefent de dokter een knieoperatie? En hoe kijk je eigenlijk in de darmen? Heel veel vragen waar artsen, verpleegkundigen en vrijwilligers van Meander antwoord op geven tijdens de open middag op zaterdag 15 oktober. Kinderen mogen ook zelf experimenteren, ‘opereren’ en in actie komen, bijvoorbeeld op het rolstoel- en krukkenparcours. Het RaarMaarWaar festival vindt plaats in de Foyer en Laan van het ziekenhuis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een succesvolle eerste editie van het RaarMaarWaar festival in 2015 met ca. 2000 bezoekers, zijn kinderen ook dit jaar weer welkom in het ziekenhuis. Patricia Jaeger, manager Medisch Specialistische Zorg. “ Met het RaarMaarWaar festival bieden we een bijzondere belevenis. Voor kinderen en hun ouders/verzorgers lichten we een tipje van de sluier van wat er allemaal gebeurt in het ziekenhuis. Zin in een leuke en interessante middag in de herfstvakantie? Kom dan naar Meander en vraag, onderzoek en ontdek!’’

 

 

 

 

Informatie bijgewerkt: 26 September 2016