Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Overgang apotheek GGz Centraal naar Meander

Met ingang van 1 november 2016 neemt de apotheek van Meander Medisch Centrum de farmaceutische zorg voor klinische patiënten van GGz Centraal over. Hiermee is kwalitatief goede patiëntenzorg toekomstbestendig verankerd.

 

Op vrijdag 28 oktober 2016 tekenden de besturen van GGz Centraal en Meander Medisch Centrum het contract waarmee de overheveling een feit is.  Deze overheveling is in het belang van kwalitatief goede patiëntenzorg in de regio en past in de samenwerking die GGz Centraal en Meander Medisch Centrum al jarenlang hebben. Hiermee is een toekomstbestendige oplossing gevonden voor de levering van apotheekdiensten aan de cliënten van GGz Centraal. Per 1 november maakt het apotheekteam van GGz Centraal onderdeel uit van de ziekenhuisapotheek van Meander Medisch Centrum. Op termijn zal het team verhuizen naar de locatie van Meander Medisch Centrum aan de Maatweg in Amersfoort.  

 

 

 

De ziekenhuisapotheek van Meander Medisch Centrum beschikt over moderne bereidingsfaciliteiten en heeft alle certificaten en vergunningen die nodig zijn om geneesmiddelen te mogen bereiden voor opgenomen patiënten, voor patiënten van andere apotheken of ziekenhuizen en ook voor klinisch geneesmiddelenonderzoek. Dit zijn de zgn. doorlever- en fabrikantenvergunning. 

 

Op de foto René van Dijk (raad van bestuur Meander Medisch Centrum), Geert Willemze (manager facilitair bedrijf en vastgoed GGz Centraal), Monique van der Westerlaken (ziekenhuisapotheker / manager apotheek&CSA Meander Medisch Centrum), Marije Russcher (ziekenhuisapotheker GGz Centraal) en Albert van Esterik (raad van bestuur GGz Centraal).

 

 

 

Informatie bijgewerkt: 7 November 2016