Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Opnieuw positief bezoek HKZ aan Niercentrum Midden-Nederland

“Een innoverend, gastvrij, eerlijk en open Niercentrum waar hard wordt gewerkt om de zorg voor dialysepatiënten steeds beter te maken”. Dat was de conclusie van de HKZ-commissie die woensdag 22 en donderdag 23 juni een vervolgbezoek bracht aan het Niercentrum Midden-Nederland.

 

 

HKZ is het kwaliteitskeurmerk voor dialysecentra. Het Niercentrum ontving in 2015 het HKZ-certificaat voor de dialysecentra in Amersfoort, Harderwijk en het vakantiedialysecentrum in Zeewolde.

 

Het Niercentrum Midden-Nederland biedt alle vormen van nierfunctievervangende therapie aan, zoals hemodialyse en peritoneaal dialyse. De patiënt heeft zoveel mogelijk keuze wanneer en waar de behandeling plaatsvindt, zoals bijvoorbeeld bij thuisdialyse. Ook zijn er innovatieve ontwikkelingen waarbij de patiënt zoveel mogelijk de regie krijgt in zijn eigen behandelproces.

 

In het Niercentrum Midden-Nederland bundelen Meander Medisch Centrum en ziekenhuis St Jansdal de zorg voor patiënten met een nierziekte in de regio Midden-Nederland. Het Niercentrum heeft dialyselocaties in Amersfoort Harderwijk en een sfeervol vakantiedialysecentrum in Centerparcs de Eemhof in Zeewolde.

 

 

Informatie bijgewerkt: 24 June 2016