Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Opening Medisch Centrum de Mulderij op 11 juni

Op 11 juni wordt het nieuwe Medisch Centrum de Mulderij in Leusden officieel geopend. Begin februari ging het centrum van start, als gezamenlijk initiatief van Meander Medisch Centrum en de huisartsen in Leusden en Achterveld. De huisartsen hebben dit gezamenlijke initiatief aangegrepen om goed in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

 

Inmiddels draait het centrum een paar maanden en weten vele patiënten de weg te vinden naar het gebouw aan De Mulderij, nabij winkelcentrum de Hamershof in Leusden. Er is bloedafname mogelijk, er worden echo’s en röntgenfoto’s gemaakt. De wachttijden zijn kort, doorgaans korter dan in het nieuwe ziekenhuis in Amersfoort (Maatweg). De POH-GGZ (praktijkondersteuner huisartsen) houdt in De Mulderij dagelijks spreekuur. Mensen kunnen bij de POH-GGZ terecht via hun eigen huisarts uit Leusden en Achterveld. Een overzicht en de openingstijden staan op www.medischcentrumdemulderij.nl.

 

Medisch Centrum de Mulderij is gevestigd op de begane grond van het gebouw aan de Mulderij 2 in Leusden.

 

De opening op 11 juni om 15.45 uur zal worden verricht door Ismene Tchaoussoglou, huisarts te Leusden; lid initiatiefgroep en Frank de Reij, voorzitter Raad van Bestuur Meander Medisch Centrum. Belangstellenden kunnen de openingshandeling bijwonen en tot 17.00 uur een kijkje nemen in het nieuw ingerichte medisch centrum.

 

 

Informatie bijgewerkt: 2 June 2014