Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Open Dag in Meander: een nieuwe kijk op beter

Op zaterdag 22 juni zet Meander Medisch Centrum de deuren open voor iedereen die benieuwd is naar de laatste medische ontwikkelingen of een keer een kijkje wil nemen achter de schermen van het ziekenhuis. Tijdens de Open Dag is er voor jong en oud tussen 10.00 en 16.00 uur van alles te zien en te beleven in Meander aan de Maatweg 3 in Amersfoort.

 

Bezoekers kunnen deelnemen aan rondleidingen en lezingen over topzorg nu en in de toekomst, proefjes doen en een Mini Food Festival in de Meander Tuin beleven. Een kleine greep uit het aanbod: neem een kijkje in onze gloednieuwe drukcabine voor zuurstoftherapie, ontdek hoe bloed wordt onderzocht, volg een workshop of mini-college over de behandeling van kanker of gezond oud worden en kom alles te weten over ons nieuwe en gezonde voedingsconcept voor patiënten. Aan kinderen is ook gedacht: zij kunnen bijvoorbeeld wandelen door een levensgrote dikke darm, een tochtje maken in een mini-auto of zelf een gezond snackje maken.

 

Plan uw bezoek
Om te zorgen dat iedereen voldoende tijd en gelegenheid heeft om deel te nemen aan de activiteiten, kunnen bezoekers zich online aanmelden voor een bepaalde aankomsttijd tussen 10 en 15 uur. Terplekke kan iedereen een programma samenstellen dat hem of haar op het lijf geschreven is. Kijk voor meer (programma)informatie en aanmelding op www.meandermc.nl/opendag

 

Lustrum
Eind 2013 verhuisde Meander Medisch Centrum vanuit de locaties Sint Elisabeth en de Lichtenberg naar een nieuw ziekenhuis aan de Maatweg in Amersfoort. In juni 2014 werd het ziekenhuis officieel geopend. Dit jaar viert Meander daarom met verschillende activiteiten het eerste lustrum: vijf jaar aan de Maatweg. De Open Dag is het grootste lustrumevenement dat wordt gevierd.

Een nieuwe kijk op beter, kom naar de open dag op 22 juni

 

Informatie bijgewerkt: 23 May 2019