Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Nieuw Kinemoto-scherm in KinderPark Meander

Sinds kort is er een nieuw Kinemoto-scherm met extra mogelijkheden beschikbaar in KinderPark Meander. Kinderen sturen spelletjes en apps op de Kinemoto aan door te bewegen. De Kinemoto is mogelijk gemaakt door sponsoring van Axendo.

 

Kinemoto maakt gebruik van Microsoft Kinect technologie. Bewegingen worden via een 3D-camera geregistreerd. Deze signalen activeren via een beeldscherm geluiden, kleuren en beelden. Het nieuwe Kinemotoscherm biedt veel mogelijkheden: zo kunnen kinderen zich via de app Toverspiegel verkleden tot voetballer, is er een interactieve ballenbak en komen dieren tot leven in het Dierengeluidenspel en Dierenmemory.

 

Kinderen vermaken zich prima met het nieuwe Kinemoto-scherm in KinderPark Meander.

 

KinderPark Meander is de kinderopvang van Meander Medisch Centrum in Amersfoort. De kinderopvang is een service van het ziekenhuis en is bedoeld voor kinderen (1-6 jaar) van patiënten en bezoekers die voor een bezoek of behandeling in Meander moeten zijn. Het KinderPark Meander is ingericht in samenwerking met het DierenPark Amersfoort. Er hangen foto’s van de dieren en er staat verschillende dierenspellen op de Kinemoto. Axendo is gevestigd in Leusden en ontwikkelt online toepassingen.

 

Hieronder is een filmpje te zien van het Kinemotoscherm.

 

 

Informatie bijgewerkt: 5 July 2018