Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Monuta Charity Fund nieuwe Vriend van Meander

In het nieuwe ziekenhuis van Meander Medisch Centrum wordt één vleugel helemaal ingericht voor de zorg aan patiënten met kanker. Als genezing niet meer mogelijk is, is palliatieve zorg van groot belang. Monuta Charity Fund steunt deze zorg rond het levenseinde met een bijdrage voor een badkamer met aangepast ligbad.

 

Het ligbad is aangepast aan de behoeften van mensen in de laatste levensfase. Voor hen is het heel ontspannend om een bad te kunnen nemen. De zintuigen worden op een prettige manier aangesproken, met zacht stromend water, rustige muziek en gedimd licht. Dit alles kan de spanning en angst verminderen. De aanschaf van het bad en de installatie ervan vallen buiten het reguliere ziekenhuisbudget. Daarom is Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum erg blij met de financiële steun door Monuta Charity Fund. Deze ‘Vriend van Meander’ steunt deze extra voorziening in de nieuwbouw met een donatie van € 10.000 voor de palliatieve badkamer.
 

 

 

 

Peter van Manen overhandigt namensMonuta Charity Fund een cheque van € 10.000 voor de palliatieve badkamer aan Annette Boersen en Wilma Verkerk-Veldhuizen, teammanagers van de oncologische afdelingen in Meander Medisch Centrum

 

Monuta Charity Fund is de tweede grote vriend van Meander Medisch Centrum. Eerder dit jaar zegde AFAS Software in Leusden een bedrag toe voor de inrichting van de Moeder en Kind-afdeling.


Datum: 19 april 2013

Informatie bijgewerkt: 6 January 2014