Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Midzomereditie Muzikaal Infuus in Meander Medisch Centrum

Iedere zondagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur klinkt er live muziek van de vleugel in de centrale Laan van Meander Medisch Centrum in Amersfoort: het ‘Muzikaal infuus’. Muziek ter inspiratie, bemoediging en ontspanning. Op zondag 21 juni, het begin van de zomer, is er een speciale midzomereditie van het Muzikaal Infuus. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren.

 

Drie pianisten van het Muzikaal Infuus die gedurende het jaar op zondagmiddagen de vleugel bespelen, geven ieder een mini-concert en luiden zo de zomer in met een afwisselende muzikale proeverij. Tussen 15.00 tot 16.00 uur kan een ieder die dit wil het Muzikaal Infuus of een gedeelte ervan bijwonen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

 

Muzikaal Infuus

 

Vriendenstichting

De vleugel voor het Muzikaal Infuus is mogelijk gemaakt dankzij een donatie van de Stichting Fondsenwerving Levensbeschouwelijk Centrum. Deze stichting is inmiddels opgenomen in de Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum. De Vriendenstichting zet zich in om extra voorzieningen die niet uit het zorgbudget betaald worden in het ziekenhuis mogelijk te maken.

 

Informatie bijgewerkt: 11 June 2015