Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Meer poliklinieken gestart met online afspraken

Patiënten die van hun huisarts een verwijzing hebben gekregen voor de polikliniek Neurologie, Plastische Chirurgie, Urologie of Keel Neus- en Oorheelkunde (KNO) in Meander Medisch Centrum, kunnen vanaf nu ook online hun afspraak maken.

 

Hiermee zijn er op dit moment acht poliklinieken in Meander waar dit mogelijk is: Dermatologie, Reumatologie, Oogheelkunde, Gynaecologie (vaginale echo’s), Neurologie, Plastische Chirurgie, Urologie en KNO.

Online een afspraak maken kan op twee manieren:
•    Via patiëntenportaal MijnMeander, met DigiD-inlog
•    Via de website van Meander, met het ZorgDomein-nummer dat patiënten van hun huisarts hebben gekregen en hun Burgerservicenummer (BSN).

 

Deze mogelijkheid geldt voor diverse nieuwe verwijzingen voor een eerste afspraak op de polikliniek. Patiënten horen via hun huisarts bij welke afspraken dit mogelijk is. Via MijnMeander is het ook mogelijk om online afspraken te wijzigen en te annuleren. Controleafspraken kunnen (nog) niet online gemaakt worden. In de MijnMeander app is het nog niet mogelijk om online afspraken te maken. Afspraken inzien, verzetten of afzeggen kan wel via de app.
 
Meer informatie over hoe het werkt is te vinden op www.meandermc.nl/afspraak-online

 

Informatie bijgewerkt: 4 September 2018