Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

MeanderSymposium 2014: ‘Een interne blik naar buiten’

Het MeanderSymposium bracht donderdag 13 november een groot aantal huisartsen uit de regio en medisch specialisten van Meander Medisch Centrum bijeen. Dit jaarlijkse symposium heeft als doel de samenwerking en kennisuitwisseling tussen de zorgverleners te bevorderen. Daar hebben niet alleen artsen zelf profijt van, maar ook hun patiënten.

 

Elk jaar neemt een andere vakgroep binnen het ziekenhuis het voortouw in het programma. Ditmaal werden de lezingen gegeven door specialisten op het gebied van Interne geneeskunde, Maag-Darm-Leverziekten en Geriatrie. Onder de noemer’ Een interne blik naar buiten’ gaven zij presentaties over onder meer over nierziekten, bloedziekten, delier en clostridium. Bij de voorbereiding waren ook huisartsen nauw betrokken via het MCCE, het Medisch Coördinerend Centrum Eemland, evenals de WDH Midden-Nederland die scholing voor zorgverleners aanbiedt.


Na afloop van het symposium was er voor alle huisartsen en specialisten een buffet, waarop de nieuwe artsen zich konden voorstellen aan hun collegae.

 

Informatie bijgewerkt: 14 November 2014