Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Meanderijsje voor het goede doel

Wie maakt de leukste selfie? Met het mooie weer van de afgelopen dagen is er goed nieuws voor ijsliefhebbers. De bekende ijssalon San Marco in Amersfoort verkoopt nu het Meanderijsje. Een deel van de opbrengst is bestemd voor het goede doel: De Vrienden van Meander die zich inzet voor extraatjes voor patiënten in Meander Medisch Centrum. Aan de introductie van het nieuwe ijsje is een selfie-fotowedstrijd gekoppeld.

 

 

San Marco, in de persoon van Gian Maria da Fies, zet zich als Vriend van Meander op deze passende wijze in door van ieder verkocht ijsje 20 eurocent te doneren voor het goede doel. “IJs bereiden is geen vak. Als je het goed wilt doen, is het een passie. Het is een passie voor onbekende, verrassende recepten. Een passie om alle verschillende smaken op een tongstrelende manier te presenteren, zoals nu ook dit Meanderijs.”

 

Het Meanderijsje bestaat uit een bolletje groen appelijs met een oranje sinaasappeltwist. De kleuren groen en oranje symboliseren de huisstijlkleuren van Meander Medisch Centrum. Het ijs is te koop in de ijssalons van San Marco in Amersfoort (Langestraat 43 en Leusderweg 63) en binnenkort ook in de Meander Marché in het ziekenhuis aan de Maatweg in Amersfoort.

 

Wie een foto van zichzelf (selfie) met het Meanderijsje twittert met #meanderijsje #selfie en/of plaatst op de Facebook van VriendenvanMeander, maakt kans op een mooie prijs. De leukste selfie wordt beloond met een toelichting van Gian Maria op de ambachtelijke bereiding in ijssalon San Marco en een grote bak Meanderijs.

 

Bezoekers van de publieksdag in Meander Medisch Centrum op 7 juni kunnen ook van het gelegenheidsijs proeven. Aanmelden voor de publieksdag is noodzakelijk, gezien de te verwachten drukte. Dit kan via www.publieksdagmeandermc.nl.

 

Informatie bijgewerkt: 28 May 2014