Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Meander viert nieuwe vriendschappen

Ook na de opening van het nieuwe ziekenhuis in Amersfoort blijven er donaties binnenkomen via de stichting Vrienden van Meander, onder meer van bedrijven die zich als Vriend aan het ziekenhuis verbinden. De opbrengsten zijn voor een breed scala aan projecten, die de gang naar het ziekenhuis prettiger maken voor de patiënt.

 

 

Meander Medisch Centrum is sinds een aantal jaar actief in het leggen van verbindingen om gezamenlijk met partijen uit de regio projecten te realiseren. Er zijn familiekamers en bedbanken gekomen, groenvoorzieningen, kunst en speelmogelijkheden. Ook in de toekomst wil de vriendenstichting belangrijke behoeftes van patiënten vervullen. Deze week zijn vijf nieuwe projecten geselecteerd. 

OnDemand Group

Tot de groep Vrienden van Meander treedt het automatiseringsbedrijf OnDemand Group toe, sinds kort gevestigd in Amersfoort. OnDemand Group specialiseert zich o.a. in het leveren van tijdelijke hardware-behoeften. Zonder commercieel oogmerk wil OnDemand Group de gezondheidszorg steunen. “Het is heel belangrijk om samen trots te zijn op behaalde resultaten nadat je samen de schouders onder een probleem of vraagstuk hebt gezet. Je ziet een team opbloeien, samen groeien - en dan is de voldoening zo enorm groot! Niet alleen op IT-gebied is dit belangrijk, ook op maatschappelijk gebied en op het gebied van gezondheid willen wij ons steentje bijdragen. Want zonder gezonde mensen, ook geen gezonde organisatie”, aldus Rob Smit, directeur OnDemand Rentals.

Annemieke Vermeulen, voorzitter van de vriendenstichting en burgemeester van Leusden: “Vriendschap komt van twee kanten. We vragen veel van onze Vrienden. Maar we hebben ook veel te bieden! Vruchtbare verbindingen die al hebben geleid tot allerlei mooie projecten. Dat stemt tot dankbaarheid.”

 


 

 

 


 

 

Informatie bijgewerkt: 17 October 2014