Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Meander ontvangt ‘Best Practice’ predikaat van het NIAZ

Het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg heeft Meander Medisch Centrum uitgeroepen tot één van de tien ‘Best Practice’ ziekenhuizen. Dinsdag, 14 april 2015, overhandigde NIAZ-directeur Kees van Dun het NIAZ certificaat aan een afvaardiging van artsen, verpleegkundigen, ondersteuning en Raad van Bestuur.

 

Het ‘Best Practice’ predikaat ontving Meander van het NIAZ omdat tijdens hun heraccreditatie bleek dat het ziekenhuis voor meer dan 95% voldoet aan de kwaliteitseisen die het NIAZ stelt.  Meander is trots op deze prestatie en het opnieuw behalen van het kwaliteitskeurmerk. Het geeft een onafhankelijk oordeel over de kwaliteit en onderstreept de klantwaarden van Meander: klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar.

 

Anita Wydoodt, lid van de Raad van Bestuur:  “Dit kwaliteitskeurmerk bevestigt dat patiënten vertrouwen kunnen hebben in de kwaliteit van de zorg van Meander. Het maakt me trots dat het NIAZ benadrukt dat in Meander een goede verbetercultuur heerst. Een cultuur waarin medewerkers willen leren van ervaringen van patiënten, van ontwikkelingen in de medische technologie en van elkaar. Het is een fantastisch gegeven dat die cultuur leidt tot het Best Practice predikaat en de hoge kwaliteit van patiëntenzorg van ons ziekenhuis.”

 

 

NIAZ-directeur Kees van Dun overhandigt het NIAZ certificaat aan een afvaardiging van artsen, verpleegkundigen, ondersteuning en Raad van Bestuur

 

Informatie bijgewerkt: 15 april 2015