Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Meander Medisch Centrum viert 12 mei Dag van de Zorg

Sport en spel, hoofdmassages, pedicure, smoothies en andere traktaties. Meander Medisch Centrum zette medewerkers en patiënten op 12 mei in het zonnetje, samen met ondernemers in de Laan van het ziekenhuis, Hotelschool Amersfoort, Sportacademie Bokkeduinen en firma Axendo. Met elkaar vierden zij de Dag van de Zorg.

 

De centrale Laan van het nieuwe ziekenhuis stond in het teken van verwennen en ontspanning. Ook ondernemers in de Laan leverden hieraan enthousiast hun bijdrage. Studenten van de kappersschool Amersfoort gaven medewerkers en patiënten een hoofdmassage en haarstyling bij kapsalon He and She Hairsolutions. Studenten van de school voor schoonheidsspecialisten in Leusden gaven hen een manicurebehandeling. De AKO-winkel was feestelijk versierd en bood leuke aanbiedingen. De net geopende thuiszorgwinkel Vegro en Bosman Medische Hulpmiddelen bood allerlei informatie. Oudshoorn Bloemen deelde zakjes bloemenzaad uit.

 

Lekkernijen, sport en spel

Leerlingen van Hotelschool Amersfoort verzorgden allerlei lekkernijen. Vanuit een oldtimer werden medewerkers, patiënten en bezoekers getrakteerd op een vers gemaakte smoothie. Opgenomen patiënten kregen tijdens hun lunch een salade geserveerd. Alle medewerkers konden bovendien een lekkere traktatie ophalen. Firma Axendo was aanwezig om hun Kinemoto- en Jintronix-computeropstellingen te demonstreren. De Kinemoto-spellen zijn op diverse plekken in het ziekenhuis te vinden waar veel kinderen komen. Studenten van Sportacademie Bokkeduinen gaven sportadvies. Ook de spinfietsen en fitnesstesten waren erg in trek.

 

Dag van de Zorg

Op 12 mei, de geboortedag van Florence Nightingale, is het in zorginstellingen al jaren traditie om aandacht te besteden aan de bijdragen die verpleegkundigen en verzorgenden leveren aan de kwaliteit van de gezondheidszorg. Zowel medewerkers als patiënten en bezoekers genoten van alle activiteiten in Meander Medisch Centrum op de Dag van de Zorg.

 

 

Informatie bijgewerkt: 14 May 2014