Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Meander Medisch Centrum loopt mee in Marathon Amersfoort

Meander Medisch Centrum doet dit jaar weer mee aan de Marathon Amersfoort. Als sponsor van de Meander Halve Marathon is het ziekenhuis op 7 juni weer duidelijk van de partij. Net als voorgaande jaren lopen ook weer medewerkers van het ziekenhuis mee.

 

Het parcours van de halve marathon loopt pal achter het ziekenhuis aan de Eem langs, over het nieuwe fietspad over de dijk. Het parcours gaat vervolgens door Hoogland-West, het groene gebied waar het ziekenhuis op uitkijkt.

 

“Het bevorderen van gezondheid in een gezonde omgeving, daar zijn we dagelijks mee bezig in Meander Medisch Centrum”, aldus CEO Frank de Reij. “We doen daarom graag als sponsor mee aan de Marathon Amersfoort. We maken hiermee zichtbaar hoe belangrijk lichaamsbeweging en een gezonde leefstijl zijn.”

 

Meander Medisch Centrum is al sinds de eerste editie van de Marathon Amersfoort, in 2009, verbonden aan het loopevenement. Elke keer doen ruim honderd medewerkers van het ziekenhuis mee aan een van de afstanden: 5 of 10 km, halve of hele marathon. “Juist ook voor onze medewerkers is het van belang om fit en vitaal te blijven, om zo goed mogelijke zorg te bieden aan onze patiënten. Het mooie van de Marathon Amersfoort is dat men de afstand kan kiezen die het beste bij hem of haar past. Dat maakt het evenement laagdrempelig en aantrekkelijk voor iedereen.”

 

De Stichting Vrienden van Meander heeft aan het loopevenement een sponsoractie verbonden. Alle medewerkers en andere betrokkenen van het ziekenhuis kunnen zich als hardloper laten sponsoren door familie en vrienden. De opbrengst is voor projecten op de Intensive Care, namelijk een CommunicatieApp voor patiënten aan de beademing en een sfeervolle aankleding.
 

 

Warming-up voor de Marathon Amersfoort in Meander Medisch Centrum


 

 

Informatie bijgewerkt: 1 April 2015