Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Meander Medisch Centrum introduceert Meander Route-app

Met de app ‘Meander Route’ is het vanaf januari mogelijk om een route binnen Meander Medisch Centrum in Amersfoort te volgen of te plannen. De gratis app is bedoeld als service voor patiënten en bezoekers die in voorbereiding op hun afspraak de route in het ziekenhuis alvast willen verkennen. Daarnaast is het een extra service voor patiënten en bezoekers om hun route te volgen als zij zich in het ziekenhuis bevinden. De Meander Route-app is gemaakt voor iPhone en Android.

 

Uniek aan de Meander Route-app is dat deze ook minder valide bezoekers navigeert en daarbij rekening houdt met trappen en andere obstakels. Via de rolstoelvriendelijke route in de app worden routes via trappen en roltrappen vermeden. De Meander Route-app verwijst naar alle poliklinieken en afdelingen, toiletten, uitgangen en winkels. Ook tijdelijke wijzigingen in de route, door bijvoorbeeld een verbouwing, zijn zichtbaar in de route-app.

 

"We vinden het belangrijk dat patiënten en bezoekers zich zo prettig mogelijk voelen in het ziekenhuis", vertelt Charlotte Overeem, teammanager Service van Meander Medisch Centrum. "De Meander Route- app is een mooie aanvulling op de bestaande bewegwijzering. Naast de digitale service blijven onze gastheren en -dames in de Laan natuurlijk ook aanwezig om mensen zonodig op weg te helpen."

 

De Meander Route-app is als losse app te downloaden, maar wordt op termijn geïntegreerd in de Mijn Meander-app. Deze app geeft patiënten op hun mobiele telefoon of tablet toegang tot het patiëntenportaal Mijn Meander. De Meander Route-app is ontwikkeld door Eyedog Indoor Navigatie. 

 

 

 

Met de app ‘Meander Route’ is het vanaf januari mogelijk om een route binnen Meander Medisch Centrum in Amersfoort te volgen of te plannen.

 

Informatie bijgewerkt: 13 January 2016