Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Meander Medisch Centrum actief in Marathon Amersfoort

Meer dan honderd medewerkers van Meander Medisch Centrum doen op 7 juni mee aan de Marathon Amersfoort. Het ziekenhuis is met een ludieke foto-act aanwezig op het evenemententerrein bij het Eemplein, waar de start en finish zijn. Wie wil lopen voor het goede doel, kan dat doen voor het project ‘Intensive Care’ van de Vrienden van Meander.

 

Meander heeft een sportieve traditie hoog te houden. Het ziekenhuis is al vanaf het begin sponsor van de Marathon Amersfoort en brengt steevast een groot aantal lopers op de been. Het parcours van de Meander Halve Marathon loopt dit jaar pal achter het ziekenhuis langs, over het nieuwe dijkpad langs de Eem.

 

Bij het Meander-trefpunt in het start- en finishgebied kunnen hardlopers met elkaar op de foto in een grote fotolijst, onder assistentie van een dokter en zuster. Alle foto’s zijn de dag erna te vinden op de website van het ziekenhuis. Ook is daar San Marco met een ijskraam aanwezig, waar het Meanderijsje te koop is. Een deel van de opbrengst gaat naar de Vrienden van Meander. Wie de goede doelen van de vriendenstichting wil steunen, kan een sponsorloop starten of een loper sponsoren (zie www.vriendenvanmeander.nl). 

 

Tijdens de marathon Amersfoort op 7 juni is de route naar Meander aangepast. Door middel van borden is aangegeven op welke wijze het ziekenhuis bereikbaar is.

 

Ook vorig jaar deed Meander mee aan de Marathon Amersfoort.

 

Informatie bijgewerkt: 21 May 2015