Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Meander en Rabobank worden ‘partners in kennisdelen’

Op 30 mei hebben Rabobank Amersfoort en omstreken en de Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum een samenwerkingsovereenkomst voor de komende drie jaar getekend. Als Hoofdsponsor maakt de Rabobank de inrichting van het Auditorium mogelijk in het nieuwe ziekenhuis.

 

De ondertekening vond plaats tijdens een congres over diabeteszorg nu en in de toekomst. Dit congres vond plaats op een bijzondere locatie, namelijk het nieuwe gebouw van Meander Medisch Centrum aan de Maatweg. Dit wordt op 23 december in gebruik genomen. Deelnemers aan het congres kregen alvast een indruk van het nieuwe ziekenhuis.
 

 

 

 

Meander Medisch Centrum en Rabobank Amersfoort en omstreken gaan samenwerken onder het motto ‘Samen weten we meer’. Duurzaamheid en gezondheid zijn verbindende thema’s in de samenwerking.


De partijen gaan hun samenwerking aan onder het motto ‘Samen weten we meer.’ Rabobank is sinds 2005 de huisbankier van Meander Medisch Centrum en tussen het ziekenhuis en de bank bestaan warme relaties. Daarnaast is de Rabobank een van de financiers van de nieuwbouw. ‘Kennis delen’ is zowel voor het ziekenhuis als Rabobank een belangrijke doelstelling. Ook duurzaamheid en gezondheid zijn thema’s die hen verbinden.

Meander Medisch Centrum is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Het auditorium in de nieuwbouw wordt de centrale plek om kennis over te dragen en nieuwe inzichten te delen. Dat gebeurt door scholing van artsen, arts-assistenten en co-assistenten en bijvoorbeeld door klinische lessen voor verpleegkundigen. Het auditorium bestaat uit een boven- en benedenzaal en beschikt straks over 155 zitplaatsen met tafelblad.

Datum: 31 mei 2013

Informatie bijgewerkt: 6 January 2014