Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Meander en de marathon

Op 15 juni deden meer dan honderd medewerkers van Meander Medisch Centrum mee aan de Marathon Amersfoort. Er is op alle afstanden goed gelopen, zowel op de 5 en 10 als op de halve en hele marathon. Meander had zijn naam verbonden aan de halve marathon, wat onder meer te zien was op de startnummers. Medewerker Christl Foekema werd 3e dame op de hele marathon in een tijd van 3.38 uur.

 

Het parcours van de halve en hele marathon voerde langs het nieuwe ziekenhuis, over het fietspad aan de overzijde van de Maatweg. Het was prachtig loopweer en de verzorging onderweg was prima. Frank de Reij, voorzitter Raad van Bestuur, reikte de prijzen uit aan de winnaars van de halve marathon.

 

 

De Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum was mede het goede doel van de marathon en dat heeft een bedrag van 6.769.50 euro opgeleverd. Dit bedrag komt onder meer ten goede aan voorzieningen voor longpatiënten, in het kader van de actie 'Gezonde longen', samen met het Longfonds. Longpatiënt Niels mocht het startschot voor de 5 km lossen en liep ook zelf mee op deze afstand. 

 

 

Informatie bijgewerkt: 16 June 2014