Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Ludieke medische check-up tijdens Marathon Amersfoort 5 juni

Op 5 juni 2016 stond Amersfoort in het teken van de Marathon. Ook Meander Medisch Centrum was betrokken bij dit sportevenement. Bewegen past bij een gezonde leefstijl.

 

 

Zondag 5 juni 2016 was Meander Medisch Centrum present bij de Marathon Amersfoort. Bijna 90 medewerkers deden mee aan een van de afstanden van dit loopevenement. Bij het Eemplein stond een kraam van Meander Medisch Centrum, waar het speciale medisch team (zie foto) paraat staat voor een snelle check-up. De Meander fotograaf maakte foto's van de lopers en hun supporters met de clowns. Bekijk alle foto's (album One Drive).

 

Bij de ijskar van San Marco die bij de Meander-tent stond, was  het nieuwe Meanderijsje te koop in een verrassend frisse smaak. Een deel van de opbrengst is voor de Vrienden van Meander. Frank de Reij, CEO Meander, en Fien Vermeulen, namens de Vrienden van Meander, proefden als eersten van het nieuwe ijs van San Marco. 

 

Meander is sponsor van de Meander Halve Marathon. Om 10.30 uur gaven Frank de Reij en Fien Vermeulen samen met burgemeester Lucas Bolsius het startschot met het grote kanon.

 

 

Tevreden gezichten na afloop van deze warme, sportieve editie van de Marathon Amersfoort.

 

 

Informatie bijgewerkt: 5 June 2016