Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Loei lekkere Yoghurt Barn in restaurant Meander Medisch Centrum

In het restaurant van Meander Medisch Centrum in Amersfoort is vanaf deze week een bijzonder lekker product verkrijgbaar: yoghurts van Yoghurt Barn. Yoghurt Barn is bekend van de ‘loei lekkere’ yoghurtvariaties: 100% biologisch en direct van de boer.

 

Net als koffie is yoghurt een typisch Nederlands product dat traditioneel thuis wordt genuttigd. Iedereen eet yoghurt, het is heerlijk fris en super gezond. Yoghurt Barn laat mensen van yoghurt genieten, maar dan buitenshuis”, vertelt Wouter Staal, oprichter en eigenaar van Yoghurt Barn. “Yoghurt Barn werkt enkel met puur biologische zuivel, direct van de boer. Onze partners zijn geselecteerd op hun ‘loei lekkere’ producten, veelal ook biologisch en het fruit is altijd vers. Maar ook bijvoorbeeld de To-Go bekers zijn 100% bio afbreekbaar.” Restaurantmanager Cynthia Ringeling: “De filosofie van Yoghurt Barn past naadloos in de visie van het ziekenhuisrestaurant. Meander Marché wil een eigentijds ziekenhuisrestaurant zijn met oog voor gezond en duurzaam eten. Een plek waar mensen kunnen ontmoeten, ontspannen en opladen. Juist in het ziekenhuis is het belangrijk om zo’n plek te hebben. Yoghurt is een gezond tussendoortje dat op elk moment van de dag lekker is.”

 

 

Net zoals in de Utrechtse, Amsterdamse en binnenkort ook Haarlemse vestiging van Yoghurt Barn, wordt de yoghurt in Meander tailormade gemaakt. “Mensen kunnen naar eigen wens kiezen uit magere hangop of sojayoghurt. Daarna bepaal je zelf welk fruit en welke topping je over de yoghurt wilt”, aldus Cynthia Ringeling. Er zijn drie yoghurtspecials verkrijgbaar in Meander: Crazy Cookie, Merry Berry en Choco Caramba. De yoghurts zijn in een To-Go beker verkrijgbaar.

 

Informatie bijgewerkt: 28 April 2015