Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Koningslinde feestelijk onthuld in Meanderpark

Het Oranjecomité Hoogland heeft namens de Hooglandse bevolking een prachtige ko-ningslinde geplant in het Meanderpark van Meander Medisch Centrum. Burgemeester Lucas Bolsius en Frank de Reij, voorzitter Raad van Bestuur Meander Medisch Centrum, onthulden de koningslinde met plaquette op Koningsdag in aanwezigheid van vele toeschouwers.

 

De onthulling van de koningslinde was de slotmanifestatie van de bijzondere kruiwagenoptocht van Den Haag naar Hoogland. De kruiwagentocht werd georganiseerd door het Oranjecomité Hoogland en Stich-ting Groos op Hoogland en herdacht de imposante en historische tocht met kruiwagens die 42 jaar gele-den van Hoogland naar Den Haag plaatsvond, als protest tegen de annexatie van Hoogland. Met de krui-wachttocht en andere activiteiten dit jaar wordt geld opgehaald voor de revalidatietuin en kinderspeel-plaats in het Meanderpark, een project van Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum.

 

Traktatie voor patiënten en medewerkers

In het ziekenhuis werden 700 patiënten en medewerkers op Koningsdag getrakteerd op een Koningsappel (Tifou) bij de koffie, aangeboden door de Hooglandse Bakkerij Van de Kletersteeg en het Oranjecomité Hoogland. De lekkernijen werden uitgedeeld door jongeren van jongerengroep 2getRone, die ook als vrijwilligers betrokken zijn bij het rijden van bedden bij de kerkdiensten in het ziekenhuis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie bijgewerkt: 15 May 2014