Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

KinderPark Meander feestelijk geopend

Op vrijdag 28 februari is KinderPark Meander feestelijk geopend. KinderPark Meander is de nieuwe kinderopvang in Meander Medisch Centrum in Amersfoort en staat helemaal in het teken van dieren uit het Dierenpark Amersfoort. In KinderPark Meander kunnen kinderen van patiënten en bezoekers een paar uurtjes verblijven.

 

“Het ziekenhuis is voor de meeste kinderen een spannende omgeving”, vertelt Charlotte Overeem, teammanager Service van Meander Medisch Centrum en initiatiefnemer van de kinderopvang. “De kinderopvang is een extra service van het ziekenhuis en bedoeld voor kinderen van patiënten en bezoekers die bijvoorbeeld voor een polikliniekbezoek of behandeling in Meander moeten zijn. Kinderen van 1 tot en met 6 jaar kunnen dan voor een paar uurtjes terecht in KinderPark Meander.”

In KinderPark Meander komen de verhalen van dieren uit DierenPark Amersfoort tot leven. Er hangen foto’s van de dieren en er is een kinectcomputer met verschillende dierenspellen. De inrichting van KinderPark Meander is mogelijk gemaakt met de steun van DierenPark Amersfoort en Axendo, vrienden van Meander.
 

Kinderpark
KinderPark Meander is gevestigd aan de centrale Laan in Meander Medisch Centrum in Amersfoort en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. De kinderopvang wordt bemand door speciaal getrainde vrijwilligers van de UVV (Unie van Vrijwilligers). Aan de opvang zijn geen kosten verbonden. Meer weten? Kijk op www.meandermc.nl/kinderpark.

 

 

Informatie bijgewerkt: 13 March 2014