Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Kinderen meer op gemak door speelwanden in Meander Medisch Centrum

In 23 wachtruimtes in Meander Medisch Centrum waar kinderen komen, zijn speelwanden geïnstalleerd, gesponsord door de Kiwanis Club Leusden. De kinderspeelwanden zorgen op een speelse manier voor afleiding in het ziekenhuis.

 

Op 15 april werden de kinderbelevingswanden in Meander onthuld door Cor den Daas, president van de Kiwanis Club Leusden. Hiermee werden de wanden officieel geschonken aan het ziekenhuis.  Den Daas zei: “Een ziekenhuis is voor de meeste kinderen een spannende omgeving. Doordat ze op hun gemak kunnen spelen, neemt de spanning af. We hebben sinds 2013 op diverse manieren actie gevoerd om het sponsor bedrag bijeen te krijgen. Ik ben trots dat we dit hebben kunnen realiseren.’’

 

 

Kleurrijke speelattributen als puzzels, speelpanelen en ontdektorens zijn op stahoogte van het kind gemonteerd aan een wand, op een speeltafel of op een draaibare zuil.  

 

De Kiwanis Club blijft zich inzetten voor de Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum. Bijvoorbeeld door het organiseren van het Aspergediner in restaurant De Mof op 14 mei, waarvan de opbrengst is bestemd voor de revalidatietuin met kinderspeelplaats. Aanmelden is nog mogelijk via www.kiwanisclubleusden.nl.

 

Informatie bijgewerkt: 22 April 2014