Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Kinderafdeling Meander krijgt € 9000 van St.Ansfridus kerk

 

Meander Medisch Centrum ontving een cheque ter waarde van  € 9000 van de
St. Ansfriduskerk te Amersfoort.  De bijdrage van de kerk is bestemd voor (speel) inrichting van het dakterras bij de kinderafdeling van het nieuwe ziekenhuis aan de Maatweg.

Voorzitter van de Stichting Vrienden van St. Ansfridus, de heer G.J.M. Bos overhandigde de cheque aan zorggroepmanager Patricia Jaeger. “Wij zijn hier heel  blij mee. Het  budget van de kinderafdeling gaat uiteraard naar de zorg zelf en de bijbehorende zorgprocessen. Voor de extra’s, zoals de inrichting van het dakterras, zijn wij aangewezen op particuliere donaties.  Meander Medisch Centrum opent op 23 december een nieuw topklinisch ziekenhuis aan de Maatweg in Amersfoort. Met deze bijdrage van de Stichting Vrienden van St. Ansfriduskerk kunnen we het dakterras bij de kinderafdeling inrichten met speeltoestellen.  Zieke patiëntjes kunnen daar weer even kind zijn. Dit komt ten goede aan hun herstel.’’

 

 

De bijdrage van de St. Ansfriduskerk  is bestemd voor speeltoestellen op het dakterras van de kinderafdeling  van het nieuwe Meander Medisch Centrum dat op 23 december haar deuren opent.

De gift van € 9000 is de gehele opbrengst van de internationale kerststallententoonstelling die de Stichting jaarlijks organiseert. In de laatste kerstperiode toonden zij bijna 300 kerstgroepen uit Afrika, Azië, Zuid-Amerika en Europa. 

Datum: 13 juni 2013

Informatie bijgewerkt: 6 January 2014