Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Inloopmiddag op de poli Urologie op 7 oktober

Wat doet een uroloog en met wat voor klachten kun je bij deze specialist terecht? Wat voor onderzoeken worden er gedaan op de polikliniek Urologie en hoe zien de apparaten eruit? Hoe verloopt een prostaatoperatie met de operatierobot? Dit soort vragen en meer staan centraal op de inloopmiddag op de polikliniek Urologie in Meander Medisch Centrum op vrijdag 7 oktober.

 

Belangstellenden (m/v) zijn welkom in Meander Medisch Centrum op de polikliniek Urologie. Er is alle gelegenheid met de urologen en medewerkers te spreken. Ook kunnen bezoekers de ruimtes en apparatuur bekijken.

 

Programma

Bezoekers krijgen een rondleiding in groepen over de polikliniek Urologie. Zij kunnen al hun vragen stellen aan een van de urologen. Er is informatie over het Prostaatcentrum Midden-Nederland, dat gespecialiseerd is de behandeling van prostaatkanker. Daarvoor kan de Da Vinci operatierobot worden gebruikt. Deze hightech-installatie is van dichtbij te bekijken. In andere ruimtes is voorlichting over het onderzoek van de blaas. Verder is er aandacht voor MRI-onderzoek bij prostaatkanker.

 

Informatie

De inloopmiddag vindt plaats op de Polikliniek Urologie van Meander Medisch Centrum, Maatweg 3, 3813 TZ Amersfoort. Locatie: Oranjerie 1, dicht bij de Hoofdingang (Informatiebalie).

Belangstellenden en patiënten zijn welkom tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Elk half uur start er een groep (laatste groep 15.00 uur). Het programma duurt 5 kwartier. Aanmelden is niet nodig. 

Informatie bijgewerkt: 5 September 2016