Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Gezellig drukke open dag Meander Medisch Centrum

AMERSFOORT - Rond de drieduizend bezoekers brachten zaterdag 16 maart een bezoek aan de open dag op de Amersfoortse locaties van Meander Medisch Centrum. Het werd een gezellige en informatieve 'laatste open dag'. Op locatie Elisabeth liepen alle kinderactiviteiten storm, waaronder het 'armpje gipsen' en de demonstraties op de poliklinieken Kaakchirurgie, Orthopedie en Keel-, Neus- & Oorheelkunde. Op locatie Lichtenberg kwamen veel mensen af op de High-Tech route, met onder meer de operatierobot, de niersteenvergruizer en de PET-CT scan.

 

Bezoekers van de open dag hadden veel belangstelling voor het nieuwe ziekenhuis aan de Maatweg, waar patiënten en medewerkers eind dit jaar naartoe verhuizen. In de kraampjes op de informatiemarkt waren veel foto's te bekijken van het interieur en de buitenkant van het gebouw. In presentaties kreeg het publiek tekst en uitleg over de nieuwbouw en de verhuizing.

 

 

 

 

 

 

Extra’s

De stichting Vrienden Meander Medisch Centrum was op beide locaties paraat met informatie over de projecten in de nieuwbouw waarvoor fondsen worden geworven. Het gaat om de extra's die het verblijf voor bezoekers en patiënten zo aangenaam mogelijk maken. Op locatie Elisabeth gaf de Lions Club Amersfoort de aftrap voor de actie ‘Families voor families’, die tot doel heeft zeven familiekamers in het nieuwe ziekenhuis in te kunnen richten. De Raad van Bestuur deed hiervoor de eerste donaties en vele bezoekers volgden.

 

Sommige bezoekers brachten aan beide locaties een bezoek, waarmee de open dag een dagvullend programma werd. De reacties tijdens de open dag en na afloop in het gastenboek waren hartverwarmend: “Interessant en goed georganiseerd”, “Super leuk”, “Veel goede informatie gekregen, bedankt!”

 

Datum: 18 maart 2013

Informatie bijgewerkt: 17 december 2013