Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Duodagen in Meander over 'Sport en bewegen'

Op 21 en 22 april 2016 vinden in Meander Medisch Centrum weer de jaarlijkse Duodagen plaats. De deelnemers kunnen een keuze maken uit diverse workshops, die dit jaar als centraal thema hebben: Sport & Bewegen: Bewegen een sport voor iedereen?

 

Frank de Reij, CEO Meander Medisch Centrum, opende de Duodagen. De Duodagen zijn twee identieke nascholingsdagen, waarop huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten nascholen in een informele sfeer. Het thema wordt in vele facetten belicht, vanuit verschillende medische disciplines. Zo zijn er workshops over maagdarmstoornissen, hoofdletsel, kortademigheid, voeding, sport en reuma, reanimatie, hartklachten en sporten bij ouderen. De plenaire afsluiting gaat over chronische vermoeidheid.

 


De Duodagen worden mede mogelijk gemaakt door de Raad van Bestuur en specialisten van Meander Medisch Centrum. Het programma is samengesteld door de Commissie Duodagen met inbreng en ideeën van voorbereiders uit de eerste en tweede lijn. Huisartsen volgen zes workshops per dag van één uur, praktijkondersteuners en doktersassistenten volgen vier workshop per dag van anderhalf uur.

 

Workshop voor huisartsen over sport en bewegen met orthopedisch chirurg Robert Gaasbeek, tijdens de Duodagen 2016.

 

Informatie bijgewerkt: 21 april 2016