Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Drie sterren voor Meander Slaap Waak

De ApneuVereniging doet jaarlijks onderzoek naar de zorg bij slaapproblemen zoals Apneu. Het laatste grote onderzoek is van september 2017. Hieraan deden ruim 5100 patiënten mee. De zorg in Meander Slaap Waak wordt in dit onderzoek gewaardeerd me drie sterren.

 

Het onderzoek van deze landelijke patiëntenvereniging geeft inzichten in de beleving en waardering van patiënten betreffende de zorg in slaapklinieken en ziekenhuizen, de diensten van leveranciers van hulpmiddelen en de hulpmiddelen zelf. Als beoordeling worden sterren toegekend aan de ziekenhuizen en slaapklinieken, die bovengemiddeld presenteren.

 

Meander Slaap Waak helpt bij slecht slapen vanwege snurken en/of apneu (OSAS). Ook kunnen mensen hier terecht voor neurologische slaapstoornissen, zoals insomnie (slapeloosheid), narcolepsie (slaapaanvallen overdag), parasomnie (ongewoon gedrag tijdens slaap) en slaapstoornissen bij kinderen. In het multidisciplinaire centrum in Amersfoort is alle kennis over slaap- en waakstoornissen gebundeld. Specialisten in KNO, longgeneeskunde, neurologie en kaakchirurgie stemmen voor iedere patiënt een effectieve behandeling af.

Meer informatie: www.meanderslaapwaak.nl 

 

Lees het volledige rapport

 

 

Informatie bijgewerkt: 9 October 2017