Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Dakterras geopend bij nieuwe ziekenhuis

Laat de zon maar komen! Met het opzetten van een parasol werd het nieuwe dakterras van Meander Medisch Centrum op 12 maart in gebruik genomen. Een aanwinst voor patiënten, bezoekers en personeel, dankzij sponsor Multifood.

 

Het dakterras grenst aan het restaurant op de eerste verdieping van het nieuwe ziekenhuis. Het ligt vlakbij de poliklinieken, waar dagelijks vele patiënten en hun begeleiders komen. Voor of na het bezoek aan een specialist kunnen ze bij mooi weer nu ook buiten verpozen. Er zijn ongeveer negentig zitplaatsen, aangevuld met acht parasols, geleverd door Kees Smit Tuinmeubelen uit Vathorst.

Dakterras geopend

De inrichting van het dakterras is mogelijk dankzij ‘Vriend van Meander Medisch Centrum’ Multifood. Dit is de vaste leverancier voor alle ingrediënten voor de patiëntenmaaltijden en voor de restaurants in het ziekenhuis. Vanuit betrokkenheid bij de patiënten wilde het bedrijf een gebaar maken waar veel mensen plezier van hebben. Het werd de inrichting van het dakterras. “We hopen dat de bezoekers zich even kunnen ontspannen binnen de hectiek van het ziekenhuis”, aldus Martijn van Dalen, algemeen directeur Multifood.

Het ziekenhuis is blij met de nieuwe voorziening. “Een bezoek aan het ziekenhuis is voor veel patiënten een spannende aangelegenheid. Natuurlijk gaat het er in de eerste plaats om dat ze de best mogelijke medische zorg krijgen. Daarnaast is het prettig dat mensen zich op hun gemak voelen in het nieuwe gebouw. Het restaurant is een plek waar je op adem kunt komen bij een kop koffie. We vinden het heel plezierig dat dat nu ook in de buitenlucht kan”, aldus Philip van Klaveren, hoofd Facilitair Bedrijf.

 

Informatie bijgewerkt: 13 March 2014