Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Dag van gedenken in Meander Medisch Centrum

Op dinsdag 4 november biedt Meander Medisch Centrum de gelegenheid om de mensen te gedenken die het afgelopen jaar in het ziekenhuis zijn overleden. Nabestaanden en medewerkers zijn van harte welkom in de Stilteruimte van het ziekenhuis in Amersfoort.

 

Met een overlijden in het ziekenhuis eindigt vaak plotseling een intensieve periode. Herinneringen en gevoelens aan een dierbare blijven daarmee op een bepaalde manier ook aan het ziekenhuis verbonden. Met de ‘dag van gedenken’ maken de geestelijk verzorgers van Meander Medisch Centrum hier ruimte voor. Iedereen die dat wil, is uitgenodigd om een moment stil te staan bij herinneringen en gevoelens of gedachten te uiten. De Stilteruimte aan de Laan van het ziekenhuis wordt op 4 november speciaal hiervoor ingericht.
 Tussen 13.00 uur en 21.00 uur kunt u een kaarsje aansteken, een naam opschrijven van een overleden dierbare of gewoon een moment van stilte ervaren. De geestelijk verzorgers van het ziekenhuis zijn aanwezig voor ontvangst en beschikbaar voor een gesprek. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Informatie bijgewerkt: 17 October 2014