Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Chocolade Sweet Sisters in Meander Medisch Centrum

Vanaf 1 juni zijn bonbons en chocoladelolly’s van de Amersfoortse chocolaterie Sweet Sisters verkrijgbaar in het restaurant van Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

 

De huisgemaakte Sweet Sisters bonbons worden verpakt per twee stuks en zijn daarom ook geschikt om cadeau te geven. Er zijn drie combinaties van twee bonbons verkrijgbaar. De bonbons zijn glutenvrij. Ook is er een combinatie van lactose- en koemelkvrije bonbons verkrijgbaar. Vanaf deze week zijn er tevens glutenvrije broodjes en koeken verkrijgbaar. Meander Marché komt hiermee tegemoet aan de wens van klanten naar glutenvrije producten.

 

De Sweet Sisters zijn gevestigd in de Krommestraat in Amersfoort en staan bekend om hun creatieve chocoladeproducten die op een eerlijke manier worden gemaakt. De samenwerking met Sweet Sisters past in de visie van Meander Marché om voor en met de regio Amersfoort te werken en Amersfoortse producten terug te laten komen in het restaurant. Naast de chocolade van Sweet Sisters is ook gebak en lekkers van Coffee Corazon en de yoghurts van Yoghurt Barn verkrijgbaar in Meander Marché. 

 

 

Vanaf 1 juni zijn bonbons en chocoladelolly’s van de Amersfoortse Sweet Sisters Sanne en Claudia verkrijgbaar in Meander Medisch Centrum

 

 

Informatie bijgewerkt: 1 June 2015