Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Cards to Care: kaartje voor patiënt in ziekenhuis

Wie een kaartje wil sturen naar een patiënt in het ziekenhuis, kan nu gebruik maken van een nieuwe digitale service op de website van Meander Medisch Centrum. Dankzij Cards to Care ontvangt de patiënt een persoonlijke kaart. Met het versturen van de kaart steunt men bovendien de stichting Vrienden van Meander.

 

Op www.meandermc.nl onder Bezoekers zit een button van Cards to Care, die toegang geeft tot een digitale kaartenwinkel. De verzender kiest een afbeelding uit de collectie of uit zijn eigen fotoarchief, klikt de juiste verpleegafdeling en het systeem wijst zich vervolgens vanzelf. De kaart wordt professioneel gedrukt en vervolgens door de postkamer van het ziekenhuis bij de geadresseerde bezorgd. Naast kaarten met vrolijke en opbeurende foto’s zijn er nu ook foto’s die passen bij de decembermaand.


Van de opbrengst gaat een deel naar de Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum, die daarmee extra voorzieningen in het ziekenhuis mogelijk maakt. Cards to Care biedt als ‘vriend van Meander’ de kaartenservice aan, uit betrokkenheid bij het ziekenhuis.
 

Informatie bijgewerkt: 13 November 2014