Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Avondspreekuur KNO-arts in Meander locatie Baarn

De KNO-artsen van Meander Medisch Centrum gaan vanaf 1 oktober avondspreekuur houden in Baarn. Eens in de twee weken (even weken), op dinsdagavond, kunnen patiënten terecht bij Keel-, Neus- en Oorarts dr. Mol.

 

Het avondspreekuur in Baarn is op verzoek van patiënten geopend en betreft een uitbreiding van de service die de KNO-artsen bieden. Op locatie Elisabeth Amersfoort, zijn er al avondspreekuren voor volwassenen (maandag) en kinderen (woensdag).

Bij elke nieuwe KNO-afspraak is een verwijzing nodig van huisarts. De KNO-artsen van Meander Medisch Centrum behandelen aandoeningen aan de keel, neus, hals en oren. Naast de bekende ingrepen als amandelen knippen, het verhelpen van neusverstoppingen en gehoorverbeterende behandelingen, zijn er ook minder bekende stoornissen waar de KNO-arts zich mee bezig houdt. Het gaat bijvoorbeeld om slik- en stemproblemen, aandoeningen aan de speekselklieren, duizeligheid, bepaalde allergieën, snurken en stoppen met ademen tijdens de slaap (apneus).

De KNO-arts achterhaalt aan de hand van een gesprek en KNO-onderzoek de oorzaak van de klachten. Soms is aanvullend onderzoek nodig, zoals allergieonderzoek, gehoortest, röntgenonderzoek, evenwichtsonderzoek, of een reuktest. Hiervoor is vaak een nieuwe afspraak nodig. Voor een bezoek aan de polikliniek KNO kunt u terecht op de locaties Baarn, Amersfoort Elisabeth, Nijkerk (gezondheidscentrum de Nije Veste) en Barneveld (Gezondheidscentrum De Burgt).

Datum: 20 september 2013

Informatie bijgewerkt: 17 december 2013