Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Afscheidssymposium voor patiënten reumatoloog Heurkens

Na ruim 25 jaar in Meander Medisch Centrum te hebben gewerkt, gaat reumatoloog dr. A.H.M. Heurkens met pensioen. Ter gelegenheid hiervan worden alle patiënten en oud-patiënten van de polikliniek Reumatologie uitgenodigd voor een afscheidssymposium en receptie op donderdag 14 januari 2016.

 

Veel reumatische aandoeningen zijn chronisch. Op de polikliniek Reumatologie bouwen artsen en andere zorgverleners door de chronische behandelrelatie en intensieve begeleiding een speciale band op met patiënten. Tijdens het symposium en de receptie is er daarom gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Heurkens en om kennis te maken met zijn opvolger, reumatoloog dr. J.L.G. Vosters.

 

Thema van het symposium is 'Reumatologie vroeger, nu en in de toekomst'. Reumatoloog Heurkens gaat in op de geschiedenis van reumatologie. Reumatoloog dr. R. Klaassen spreekt over de actuele reumazorg. Tot slot komt reumatoloog Vosters aan het woord. Het afscheidssymposium vindt plaats op donderdag 14 januari 2016 van 14.30 tot 16.30 in het Auditorium van Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Aansluitend vindt de receptie plaats in de Foyer. Wilt u het symposium bijwonen, dan kunt u zich uiterlijk 7 januari aanmelden via het secretariaat Reumatologie, pm.schonk@meandermc.nl.

 

Reumatoloog dr. A.H.M. Heurkens neemt op 14 januari 2016 afscheid.

 

 

Informatie bijgewerkt: 16 November 2015