Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

AFAS Software adopteert aankleding Meander Moeder Kind

Op 30 januari ondertekenden AFAS Software en de Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum een samenwerkingsovereenkomst voor de komende vijf jaar. Als ‘Vriend van het eerste uur’ doneert AFAS € 300.000 en draagt hiermee bij aan een sfeervolle en speelse aankleding van de (poli)klinieken voor moeder en kind.

 

 

 

Na de ondertekening van de overeenkomst volgde de overhandiging van de oorkonde ‘Vriend van Meander’.

v.l.n.r. Marten Otten, secretaris stichting Vrienden Meander Medisch Centrum, Patricia Jaeger, Zorggroepmanager Vrouw & Kind van Meander Medisch Centrum, Truus Koppelaar, Directeur Marketing & Communicatie van AFAS Software, Cees Meijers, lid Raad van Bestuur Meander Medisch Centrum en Piet Mars, lid Raad van Bestuur van AFAS Software

 

Piet Mars, lid Raad van Bestuur van het softwarebedrijf: “De structurele samenwerking met Meander past in ons MVO-beleid waarbij we aandacht hebben voor verantwoord en duurzaam ondernemen in de breedste zin van het woord. Jaarlijks besteden we 4% van onze winst aan maatschappelijke projecten. Een extra dimensie is natuurlijk dat het hier om kinderen gaat in de directe omgeving van onze vestigingsplaats”.

 

Ook Cees Meijers, lid Raad van Bestuur van Meander Medisch Centrum, benadrukt het belang van de samenwerking. "Het nieuwe ziekenhuis is méér dan een gebouw. Het is het ziekenhuis voor iedereen, gesteund door een grote groep gevers, waarvan we vanmiddag AFAS Software als ‘Vriend van het eerste uur’ hebben verwelkomd.''

 

In het nieuwe ziekenhuis komen de medische zorg en verpleging voor moeder en kind in alle opzichten bij elkaar. Zij blijven altijd samen en worden op de afdeling Meander Moeder Kind verpleegd in ruime kraam- en couveusesuites. In december dit jaar wordt het nieuwe ziekenhuis in Amersfoort in gebruik genomen.

 

Meander Medisch Centrum heeft al jaren een relatie met het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software uit Leusden. AFAS ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan.

 

Datum: 30 januari 2013

Informatie bijgewerkt: 6 January 2014