Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Actie JCI Eemland brengt 10.000 euro op voor bedbanken ziekenhuis

De jaarlijkse verkoop van chocoladeletters door leden van de JCI Eemland heeft dit jaar maar liefst een bedrag van € 10.000 opgebracht. De opbrengst gaat naar het goede doel: de aanschaf van bedbanken in het nieuwe Meander Oncologisch Centrum.

 

De cheque met de opbrengst is op 16 december overhandigd aan de stichting Vrienden Meander Medisch Centrum. Deze stichting zet zich op allerlei manieren in om extra voorzieningen voor patiënten en bezoekers van het nieuwe ziekenhuis mogelijk te maken. Eén van die extraatjes zijn de multifunctionele bedbanken, die op alle eenpersoons patiëntenkamers zullen komen te staan.

 

JCI Eemland overhandigt de cheque voor acht bedbanken aan Wilma Verkerk, teammanager Meander Oncologisch Centrum (2e van rechts).

Namens de stichting meldt teammanager van het oncologisch centrum Wilma Verkerk zeer verheugd te zijn over de cheque. “Hiermee kunnen we maar liefst acht bedbanken plaatsen in het oncologisch centrum. We weten hoe belangrijk het voor zieke mensen is als een partner of familielid op de kamer kan overnachten. Juist als je gespannen of onrustig bent vanwege de ziekenhuisopname, geeft het een prettig en veilig gevoel als je een dierbare in je buurt hebt. We zijn heel blij met deze actie van deze club!” Junior Chamber International is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling van ondernemende mensen tot 40 jaar.

Door de vele acties van Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum kunnen  al meer dan honderd patiëntenkamers van een bedbank worden voorzien. Deze worden begin 2014 geplaatst. Er zijn nog aanvullende acties nodig, om de overige gelden bijeen te brengen.


Datum: 16 december 2013.

Informatie bijgewerkt: 6 January 2014