Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Lustrum: Meander vijf jaar aan de Maatweg

Eind 2013 verhuisde Meander Medisch Centrum vanuit de locaties Sint Elisabeth en de Lichtenberg naar een nieuw ziekenhuis aan de Maatweg in Amersfoort. In juni 2014 werd het ziekenhuis officieel geopend. In 2019 viert Meander daarom het eerste lustrum: vijf jaar aan de Maatweg.


Programma lustrum Meander

Naast een aantal activiteiten voor medewerkers en verwijzers is het publiek welkom tijdens de volgende evenementen: 
 

CSA-medewerker 6 april: Banenmarkt
Meander is op zoek naar nieuwe collega’s. Wie geïnteresseerd  is in een baan in de zorg, vóór of juist achter de schermen, kan op zaterdag 6 april terecht op de Banenmarkt in Meander. Van 10.00 uur tot 13.30 uur kun je een kijkje nemen achter de schermen tijdens een van de rondleidingen. Ook is er een informatiemarkt, een Meanderquiz en een netwerkcafé.
Aanmeldenwww.meandermc.nl/banenmarkt

 

22 juni: Open Dag
Op zaterdag 22 juni zet Meander de deuren open voor alle (ex)patiënten en hun naasten, familie van medewerkers, belangstellenden en verwijzers. Tijdens de Open Dag is er voor jong en oud van alles te beleven: rondleidingen, lezingen, expertisecentra bezoeken, kennismaken met technologie en digitale innovaties, proefjes doen en alles te weten komen over voeding voor patiënten. Houd de website en social media van Meander in de gaten voor het laatste nieuws en de wijze van aanmelding. 

 

Wetenschap op de OK 5 oktober: Weekend van de Wetenschap
Meander doet dit jaar voor de eerste keer mee aan het Weekend van de Wetenschap. Wetenschappelijk onderzoek is belangrijk voor Meander. Het geeft invulling aan de status als topklinisch ziekenhuis. Het stelt Meander in staat om hooggespecialiseerde zorg te beiden, gebaseerd op de nieuwste medische en verpleegkundige inzichten. Het programma is nog niet bekend, maar reserveer 5 oktober alvast in de agenda.
   
Kerstboom in de Laan

25 december: Kerstdiner XL

Op Eerste Kerstdag 25 december kunnen mensen uit Amersfoort en omgeving aanschuiven aan het kerstdiner in Meander Medisch Centrum aan de Maatweg in Amersfoort. Wie geen zin heeft om die avond alleen te eten, kan zich aanmelden. Vanwege het lustrumjaar pakt Meander dit jaar extra groot uit. Meer informatie volgt in de loop van dit jaar via onze website en social media.

 

Het programma wordt in de loop van de tijd verder uitgebreid en ingevuld. Houd onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws!

 

Volg ons: Twitter Meander Facebook Meander Linkedin Meander Instagram Meander YouTube Meander