Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Onderzoeksmogelijkheden in Baarn

Op locatie Baarn kunt u voor een groot aantal onderzoeken terecht. In Baarn is ook het Endoscopisch Diagnostisch Centrum gevestigd, voor darmonderzoek.


Maken van de afspraak
Uw huisarts, verpleeghuisarts of verloskundige kan u vragen voor onderzoek naar Meander Diagnostisch Centrum te gaan. De uitslagen van de onderzoeken helpen uw arts of verloskundige de juiste diagnose te stellen. Het kan zijn dat uw arts of verloskundige zelf al met ons heeft gebeld om een afspraak te maken voor een onderzoek, maar meestal doet u dit zelf. U belt met (033) 850 87 00. Dit is bereikbaar elke werkdag van 7.00-19.00 uur.

 


Service
Meander Diagnostisch Centrum is onderdeel van Meander Medisch Centrum en gevestigd op alle locaties. De kwaliteit van zorg en de vriendelijke dienstverlening waar Meander voor staat, ervaart u ook in Meander Diagnostisch Centrum . Moet u meer dan één onderzoek doorlopen? Dan doen wij er alles aan om die op één dag te laten plaatsvinden, zonder lange wachttijden.


Laboratoriumonderzoek/bloed prikken
De medewerkers van het Klinisch Chemisch Laboratorium analyseren op verzoek van uw huisarts of medisch specialist lichaamsmateriaal als bloed, urine of ontlasting. Bloed laten prikken in Baarn is mogelijk op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Radiologie
Op de afdeling Radiologie kunt u terecht voor standaard röntgenfoto’s, controle-mammografie en voor onderzoek met behulp van echografie en MRI. Een aanvraagformulier van huisarts of specialist is noodzakelijk.