Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Voorzieningen in Baarn

Geldzaken

In de winkel en het restaurant kunt u contant betalen of pinnen. 

Geestelijke verzorging/stiltecentrum

Naast medische vragen kan ziekte ook andere vragen oproepen. De geestelijk verzorger helpt met het ordenen van gedachten en het nadenken over ethische vragen. De patiënt, maar ook diens familie of vrienden, kunnen contact

opnemen met een geestelijk verzorger. Vraag ernaar bij de verpleegkundige.

Op locatie Baarn is een stiltecentrum en een islamitische gebedsruimte aanwezig. Deze bieden een plek om tot uzelf te komen, te bezinnen op de dingen die gebeurd zijn of die komen gaan. U vindt ze in de hal.

 

Oculenti Contactlenzen

Een contactlensspecialist van Oculenti Contactlenzen houdt op woensdagmiddag spreekuur op de polikliniek Oogheelkunde van locatie Baarn. Oculenti is gespecialiseerd in het aanpassen van contactlenzen voor medische indicaties. U kunt bij Oculenti ook terecht voor niet-medische, 'gewone' lenzen.


Parkeren
Parkeren rondom het ziekenhuis is gratis. Let op: er is een ‘blauwe zone’, hier kunt u alleen parkeren als u een parkeerschijf zichtbaar achter uw voorruit legt.
 

Restaurant is tijdelijk gesloten
Het restaurant Meander Marché is tijdelijk gesloten voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

 

Roken

Wij stimuleren een gezonde levensstijl van medewerkers, patiënten en bezoekers. Daar past roken niet bij.

Vandaar dat ook de directe omgeving van onze locaties in Amersfoort en Baarn rookvrij zijn. Met borden en tegels wordt de rookvrije zone gemarkeerd. Het terrein in Baarn is volledig rookvrij.

 

Stoppen met roken?

Neem dan contact op met de Stoppen-met-Roken-polikliniek van Longziekten voor advies en begeleiding.


Rolstoelen
In de hal staan rolstoelen. Deze kunt u lenen.

Speciaal vervoer
De FGBB Ouderenbus biedt ouderen aangepast vervoer binnen de gemeente Baarn. Hieraan zijn kosten verbonden. Reserveren kan via telefoonnummer 035 - 542 11 29.

 

Winkeltje
Naast het restaurant ligt het winkeltje. De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur. U kunt met uw pinpas of contant betalen.