Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Hanssen Footcare: voetzorg en schoenen op maat

Hanssen Footcare is specialist op het gebied van voetzorg, aanpassingen aan schoenen en maatschoenen. In Meander Medisch Centrum in Amersfoort en Baarn werken wij samen met de orthopeden. Hier kunt u terecht voor:

  • voetonderzoek
  • schoenadvies
  • aanpassingen aan schoenen
  • (semi-)orthopedische maatschoenen

Onze orthopedisch schoenspecialist is op verschillende dagen aanwezig in Amersfoort en Baarn. De exacte dagen en tijden vindt u op www.footcare.nl.

 

Samenwerking orthopedie

Binnen Meander Medisch Centrum werken wij samen met de orthopedisch chirurgen. In Amersfoort vindt u ons in de spreekkamers van de artsen op de afdeling Orthopedie. Hier houden wij samen met de artsen spreekuur. In Baarn werken wij eveneens samen met de orthopeden en vindt u ons in de gipskamer op de afdeling Orthopedie.

 

Gecertificeerde voetzorg en hulpmiddelen

Hanssen Footcare is lid van de Nederlandse Vereninging van Orthopedisch Schoentechnici en de Nederlandse Vereniging van Orthopaedisten en Bandagisten (NVOS Orthobanda), en gecertificeerd door de SEMH. Dit is een onafhankelijke stichting die leveranciers van medische hulpmiddelen erkent die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren. U wordt altijd geholpen door een ervaren orthopedisch schoentechnicus die u goed adviseert en een maatoplossing levert, gericht op wat uw voeten nodig hebben.

 

Contact

Heeft u vragen over uw voeten of specifieke voetklachten? Neem gerust contact met ons op of kijk op onze website www.footcare.nl.

 

Hanssen Footcare Amersfoort

Telefoon: (033) 456 02 62

E-mail: info@footcare.nl

Website: www.footcare.nl