Röntgenonderzoek

Voor het onderzoek

U kruist op het blauwe aanvraagformulier (blauwe formulieren zijn verkrijgbaar bij de koerier van het Meander Diagnostisch Centrum) het gewenste onderzoek aan. Dit formulier kunt u aan de patiënt meegeven.

 

Via het algemene huisartsennummer kunt u een afspraak voor uw patiënt bij het Meander Diagnostisch Centrum maken. De patiënt kan zelf afspraken maken of vragen stellen via het algemene telefoonnummer 033 - 850 8700. U geeft het formulier aan uw patiënt mee. Voor een röntgenonderzoek bedraagt de wachttijd in principe een dag.

 

Voor cito-aanvragen kunt u ook het algemene huisartsennummer van het Meander Diagnostisch Centrum bellen. Vraagt u naar de dienstdoende radioloog.

 

Na het onderzoek

De uitslagen van het onderzoek vindt u na drie dagen in KIWI. Per Edifact worden deze ook nog naar uw HIS verzonden. Indien u heeft aangegeven de uitslag op papier te ontvangen, moet u rekening houden met een mogelijke vertraging. In geval van spoed krijgt u direct de uitslag via uw bij ons bekende mobiele telefoonnummer. Patiënten waarbij een breuk is gediagnosticeerd worden verwezen naar de spoedeisende hulp van Meander Medisch Centrum, Maatweg 3, Amersfoort.