Contact

Bij Meander Diagnostisch Centrum kunt u terecht voor alle 1e lijns diagnostiek, zoals bijvoorbeeld het laten maken van röntgenfoto’s of een ECG of het laten testen van bloed op een specifieke aandoening of allergie.

 

Service en kwaliteit

Meander Diagnostisch Centrum is onderdeel van Meander Medisch Centrum en gevestigd op alle locaties. De kwaliteit van zorg en de vriendelijke dienstverlening waar Meander voor staat, ervaart u ook in Meander Diagnostisch Centrum. En moet uw patiënt meerdere onderzoeken doorlopen? Dan doen wij er alles aan om die op één dag te laten plaatsvinden.

 

Contact

Als huisarts, verpleeghuisarts of verloskundige kunt u uw patiënt voor 1e lijns onderzoek naar Meander Diagnostisch Centrum verwijzen. De uitslagen ontvangt u via Edifact en op verzoek ook op papier.

 

Speciaal telefoonnummer voor huisartsen/verwijzers

Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar via een speciaal telefoonnummer voor de 1e lijn: 033 – 8508701. Dit nummer wordt met voorrang opgenomen binnen het gehele telefoonverkeer van Meander. Het is bedoeld voor AL uw contacten: afspraken maken, het opvragen van laboratoriumuitslagen, contact met de specialist etc. Maar ook voor ideeën, suggesties en verzoeken aan de koerier.
DIT NUMMER IS ALLEEN VOOR HUISARTSEN / VERWIJZERS BESTEMD, NIET VOOR PATIËNTEN.

 

Koeriersdienst

Onderzoeken vraagt u aan via diagnostiekformulieren van Meander Diagnostisch Centrum, dagelijks aan de praktijk aangeleverd door onze koeriersdienst. Mocht de koerier nog niet bij u op de praktijk langskomen, dan kunt u dit aan ons melden. Wij zorgen er dan voor dat ook u zo spoedig mogelijk hiervan gebruik kunt maken. De koerier levert naast de diagnostiekformulieren alle materiaal voor het afnemen van kweken, uitstrijkjes etc. Uw voorraden kunnen dagelijks worden aangevuld en het kweekmateriaal wordt ook dagelijks opgehaald.

Meer informatie over de koeriersdienst

 

Mutaties doorgeven

Wilt u mutaties doorgeven over uw praktijk(voering), zoals veranderde telefoonnummers, nieuwe of vertrekkende huisartsen (ook HIDHA's), dan kunt u contact met ons opnemen. Stuur een mail aan dcm@meandermc.nl of bel ons op telefoonnummer 033 - 850 8701.
DIT NUMMER IS ALLEEN VOOR HUISARTSEN/VERWIJZERS BESTEMD, NIET VOOR PATIËNTEN. 

 

U kunt mutaties ook doorgeven aan Applicatiebeheer I&A van Meander Medisch Centrum.