Meander Diagnostisch Centrum

Als huisarts, verpleeghuisarts of verloskundige kunt u uw patiënt voor 1e lijns onderzoek naar Meander Diagnostisch Centrum verwijzen. We bieden een breed pakket aan diagnostiek, zowel laboratoriumonderzoek, onderzoeken Radiologie & Nucleaire geneeskunde en functieonderzoeken.

 

Meander Diagnostisch Centrum is onderdeel van Meander Medisch Centrum. De onderzoeken vinden plaats op alle locaties van het ziekenhuis. De kwaliteit van zorg en de vriendelijke dienstverlening waar Meander voor staat, ervaart u ook in Meander Diagnostisch Centrum. Moet uw patiënt meerdere onderzoeken doorlopen? Dan doen wij er alles aan om die op één dag te laten plaatsvinden.

 

Bloedafname voortaan op afspraak
Bloedafname kan op afspraak. Dit geldt voor alle priklocaties van Meander, met uitzondering van De Heelkom in Achterveld. Patiënten kunnen online via www.meandermc.nl/bloedprikken een afspraak maken.

 

Patiënten die tijdens een afspraak bij de huisartsenpraktijk met een Meander bloedafnamelocatie worden gevraagd om bloed te laten prikken, kunnen altijd direct en zonder afspraak terecht bij bloedafname. Wel kan het zijn dat de patiënt iets langer moet wachten, omdat iedereen met een afspraak voor gaat. Wil de patiënt op een later moment of andere dag komen, dan is een afspraak maken wel nodig.