Symposium ‘Maatwerk door innovatie: de apotheek van Meander Medisch Centrum’

De apotheek van Meander Medisch Centrum is er voor álle patiënten van het ziekenhuis en ieder van hen verdient maatwerk op het gebied van specialistische farmaceutische zorg. Innovatie is daarbij de sleutel. Een jaar na de verhuizing naar de nieuwbouw op de Maatweg laten we op 22 januari tijdens eens symposium graag zien hoe onze specialistische farmaceutische zorg nieuwe wegen inslaat.

 

Innovatie is de sleutel!
Of patiënten nu opgenomen zijn in de kliniek of de dagkliniek, op de polikliniek of thuis, állen verdienen maatwerk op het gebied van specialistische  farmaceutische zorg. Want we willen steeds beter in Meander: dat is ‘gewoon’ beter. We hopen u tijdens het symposium te inspireren om verder te innoveren en maatwerk te leveren aan de patient.


Programma
Aan de hand van diverse best practices bespreken we met een expertpanel o.a. de specialistische farmaceutische zorg in het ziekenhuis en thuis, de samenwerking tussen apotheek en andere zorgprofessionals in de eerste en tweede lijn en de relatie met de nieuwbouw. Het beoogde resultaat: continuïteit van zorg, maatwerk voor onze patiënt! Bekijk het volledige programma


Doelgroep

Ziekenhuisapothekers, poliklinische en openbare apothekers, medisch specialisten en huisartsen.

Accreditatie is aangevraagd bij NVZA , KNMP en ABAN.

 

Inschrijven

De inschrijving is vol.

Informatie bijgewerkt: 22 January 2015