Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Ziekenhuisplanner

Op de website ziekenhuisplanner.nl kunt u samen met familie, vrienden en kennissen uw ziekenbezoek in Meander Medisch Centrum plannen via een online agenda. Met behulp van een dagboek kunt u elkaar op de hoogte houden van hoe het met de patiënt gaat.Betere spreiding van bezoek
Door het gebruik van de agenda op ziekenhuisplanner.nl kan het bezoek beter over de dag of week gespreid worden. Deelnemers kunnen van elkaar zien wie wanneer naar het ziekenhuis gaat en vervolgens zelf het ziekenbezoek inplannen. Patiënten en bezoekers van Meander Medisch Centrum kunnen gratis van deze service gebruik maken.

Hoe werkt Ziekenhuisplanner?

  • Ga naar www.ziekenhuisplanner.nl en maak een account aan
  • Vul de patiëntgegevens in (ziekenhuis, naam, kamernummer en bezoektijden)
  • Nodig familie, vrienden en kennissen via e-mail uit om deel te nemen aan de groep
  • Na bevestiging en registratie van de deelnemers kan iedereen de agenda en het dagboek gebruiken.

 

Privacy en contactpersoon

In verband met de privacy van de patiënt, verstrekken wij aan de telefoon of informatiebalie geen informatie over een patiënt. De contactpersoon van de patiënt kan u informeren over de gezondheid van de patiënt en op welke kamer deze ligt, indien de patiënt hier zelf niet toe in staat is.


Makkelijk en veilig
Ziekenhuisplanner.nl is gemakkelijk in gebruik. Een e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord zijn voldoende om de website te gebruiken. Iedereen kan als initiatiefnemer een groep starten en vrienden, familie en kennissen via e-mail uitnodigen om de agenda in te vullen. Met het oog op privacy gebeurt dit binnen een beveiligde verbinding.

 

Lees voor het gebruik van ziekenhuisplanner.nl onze disclaimer.