Telefoonnummers

algemene informatie 033-850 5050
afspraken 033-850 6070

Verstuur een echte wenskaart

Is een familielid of bekende van u opgenomen in Meander Medisch Centrum? Stuur hem of haar dan een echte wenskaart, besteld via internet. Door op onderstaande button te klikken, kunt u stap voor stap een kaart uitkiezen, schrijven, adresseren en verzenden (via kaartje2go). Gebruik het postbusnummer van het ziekenhuis: Postbus 1502, 3800 BM Amersfoort. De kaart wordt vervolgens afgedrukt en dezelfde dag nog (mits besteld vóór 20:00 uur) verzonden naar de patiënt. 
 
Klik op de button om snel en eenvoudig uw kaart te versturen. Bij elke bestelling wordt een bedrag van € 0,50 gedoneerd aan Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum. 

 

Alleen als u via deze button een kaart bestelt, steunt u het goede doel. Wilt u bij een volgende bestelling dan ook weer via de button op deze pagina een kaart bestellen om daarmee extra voorzieningen voor patiënten en hun naaste mogelijk te maken? Alvast heel hartelijk dank!

 

Steun projecten die het verblijf in het ziekenhuis prettiger maken! www.vriendenvanmeander.nl | www.facebook.com/vriendenvanmeander  | (033) 850 2014.